Home   SDVS Telecom   Portofoonverhuur   Megafoonverhuur   Mobilofoon/Steunzenderverhuur   Maatwerk   Diversen & info   Contact

SDVS Service - EHBO / BHV Veiligheidsartikelen

Semafoons, pagers en oproepsystemen
SDVS Service levert pagers, semafoons en oproepsystemen. Deze paging en semafoon systemen worden veel toegepast voor BHV en bedrijfsalarmeringen. Wij leveren ook maatwerk op het gebied van paging en semafoonsystemen, zodat deze goed aansluit bij uw bedrijfsvoering of BHV organisatie.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@sdvs.nl of bellen met: 0521-345834.
Wij kunnen u dan een persoonlijk en vakkundig advies geven, welke semafoons of oproepsystemen het beste bij uw bedrijfsvoering passen.

Semafoons en pagers
Semafoons en pagingsystemen

 

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@sdvs.nl  of bellen met: 0521-345 834

Als aanvulling op de portofoon en mobilofooncommunicatie heeft SDVS Service ook Semafoons, pagers en alarmontvangers in het assortiment. 

Een semafoon, pager en/of een alarmontvanger is nog steeds een vertrouwd berichtencommunicatie middel voor diverse bedrijfstoepassingen.
Bekende toepassingen waar semafoons en/of alarmontvangers voor worden ingezet zijn; Bedrijfshulpverlening BHV, (bedrijfs) Brandweerdiensten, persfotografen Huisartsen, Ambulancediensten, journalisten, medewerkers van radio en tv, en verloskundigen.

Ook zijn er alarmontvangers leverbaar die aangesloten kunnen worden op een bestaand portofoon en of mobilofoonnetwerk.
Een meldkamer kan dan bijvoorbeeld een of meerdere alarmontvangers selectief oproepen.

De semafoons zijn leverbaar in numerieke en tekstsemafoons, de alarmontvangers zijn te onderscheiden in alarmontvangers, koppelbaar aan een mobilofoonnetwerk, een eigen paging-systeem of P2000 alarmontvangers. (semafoons en pagers worden ook vaak benoemd als pieper of piepers)
SDVS levert ook huurportofoons voor diverse evenementen en bedrijfsdoeleinden, meer informatie over SDVS Portofoonverhuur is te vinden onder deze link : Portofoonverhuur
SDVS  werkt vanuit Dwingeloo, in de Gemeente Westerveld, provincie Drenthe. Ons bedrijf is centraal gelegen, omgeven tussen de provincies Friesland, Overijssel, Groningen en Flevoland. Door onze centrale ligging zijn wij veel actief in de regio Noord Nederland en Oost Nederland. Naast onze regionale dienstverlening, werken wij ook landelijk. SDVS werkt  o.a. ook in de provincies: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, 
Wij verhuren tevens portofoons in de grote steden zoals:  Groningen, Assen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Voor de portofoonverhuur activiteiten hebben wij een eigen bezorg en installatieservice. 

SDVS / Sandsure Veiligheid en Communicatie: het adres voor  BHV en EHBO materialen en Portofoon verhuur.

SDVS / Sandsure - Communicatie en Veiligheidsartikelen  -  Portofoon verhuur  -  EHBO - BHV - Veiligheid
Telefoon :  0521-345 834    -   
info@sdvs.nl    -    www.sdvs.nl

Disclaimer  -  Copyright   www.sdvs.nl / SDVS / Sandsure /. Alle rechten voorbehouden.