Home   SDVS Telecom   Portofoonverhuur   Megafoonverhuur   Mobilofoon/Steunzenderverhuur   Maatwerk   Diversen & info   Contact

SDVS Service - EHBO / BHV Veiligheidsartikelen

Portofoon verhuur, mobilofoon  en steunzender verhuur.
Heeft u tijdelijk portofoons nodig dan kan SDVS Telecom service voor u een passende portofoon - verhuuroplossing leveren. Ook voor aanvulling op uw eigen portofoonnetwerk kunt u bij ons portofoons huren. Voor een portofoon zijn er verschillende benamingen zoals: walkietalkie, walky talky, walkie talkies, radio, mobile-radio enz.
Portofoons worden voornamelijk gehuurd voor: evenementen, beurzen, concerten, feesten, congressen, maar ook bijvoorbeeld voor bouwbedrijven en industrie. Onze verhuurpool bestaat uit degelijke en professionele portofoons.

Portofoonverhuur SDVS

Doordat wij naast de telecommunicatiesector ook vele jaren ervaring hebben opgebouwd in de BHV, EHBO en beveiligingsbranche, hebben wij ruime ervaring met diverse soorten bedrijven en organisaties. Hierdoor kunnen wij voor u een op maat gemaakt portofoon verhuurconcept bieden. Naast de evenementencommunicatie verhuren wij ook portofoons voor bedrijfstoepassingen. Als u voor uw bedrijf of organisatie voor een korte of lange termijn extra portofoons nodig heeft, dan kunt u deze bij ons huren. Ook voor portofoonverhuur, kunnen wij onze verhuurportofoons op uw bedrijfsfrequentie programmeren. Al onze huurportofoons kunnen wij uiteraard ook voorzien van handmicrofoons en bijbehorende oortjes. (security oortjes).
De portofoons die wij verhuren kunnen wij voor u programmeren met meerdere portofoonkanalen. Heeft u een speciaal evenement, waarvoor u een groot aantal portofoonkanalen wilt gebruiken, dan is het raadzaam om dit voortijdig aan te geven. Voor specifieke toepassingen kan het noodzakelijk zijn dat wij voor u extra portofoonfrequenties moeten aanvragen. Wij adviseren dan ook om minimaal een aantal maanden voor uw evenement de portofoons te reserveren, zodat een eventuele extra frequentieaanvraag ook tijdig aan u kan worden verleend.

Huurportofoons SDVS

Voor evenementen zoals; vierdaagse, koningsdag evenementen, wielerrondes of grote buitenevenementen is het zelfs mogelijk om een hele stad en omgeving of meerde dorpen met een steunzender van portofoonbereik te voorzien. Nadat wij een steunzender of basispost hebben geļnstalleerd verzorgen wij een portofoonbereik en ontvangsttest. op deze manier kunt u er zeker van kan zijn dat uw voor uw evenement of project overal voldoende portofoonbereik heeft.
SDVS Portofoonverhuur werkt vanuit Dwingeloo, in de Gemeente Westerveld, provincie Drenthe. Ons bedrijf is centraal gelegen, omgeven tussen de provincies Overijssel, Groningen, Friesland en Flevoland. Door onze centrale ligging zijn wij veel actief in de regio Noord Nederland en Oost Nederland. Meer info over onze regionale dienstverlening: Portofoonverhuur regio Assen  /  Portofoon verhuur Noord Nederland

Naast onze regionale dienstverlening, zijn wij ook landelijk werkzaam. Wij verzorgen onze portofoonverhuur diensten o.a. ook in de provincies: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, 
Wij verhuren tevens portofoons in de grote steden zoals:  Groningen, Assen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Voor de portofoonverhuur activiteiten hebben wij een eigen installatie en bezorgservice.

SDVS / Sandsure - Communicatie en Veiligheidsartikelen  -  Portofoon verhuur  -  EHBO - BHV - Veiligheid
Telefoon :  0521-345 834    -   
info@sdvs.nl    -    www.sdvs.nl

Disclaimer  -  Copyright ©  www.sdvs.nl / SDVS / Sandsure /. Alle rechten voorbehouden.