Home   SDVS Telecom   Portofoonverhuur   Megafoonverhuur   Mobilofoon/Steunzenderverhuur   Maatwerk   Diversen & info   Contact

SDVS Service - EHBO / BHV Veiligheidsartikelen

Portofoon verhuur ook voor Noord Nederland.
Verhuur van portofoons tijdens feesten, evenementen, beurzen of vierdaagse.
tevens Verhuur van portofoons voor bedrijven en industrie.
SDVS Telecom is totaalleverancier voor portofoonverhuur. Wij zijn een portofoonverhuurbedrijf en werken landelijk en centraal vanuit Noord-Nederland. SDVS Portofoonverhuur is gevestigd in Dwingeloo. Door onze centrale ligging in Noord Nederland, kunnen wij u naast onze landelijke dienstverlening, ook snelle en betrouwbare service bieden in Noord Nederland. Onze regionale portofoonverhuur service werkt in de provincies: Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Huur-portofoons zijn er in verschillende namen, zoals: radio, walky-talky,  walkietalkie, walkie talkies, mobileradio enz.
Als u tijdelijk voor een specifiek project huur portofoons nodig heeft, dan kan SDVS portofoonverhuur, u van de juiste portofoon communicatieapparatuur voorzien. Ook als u tijdelijk uw eigen portofoons of bedrijfs-portofoonnetwerk wilt uitbreiden, kunt u bij ons portofoons huren.
Portofoons worden veel gehuurd voor: vierdaagse, grote buiten evenementen, divers evenementen, congressen, beurzen, feesten, en natuurlijk ook voor industriŽle en bedrijfstoepassingen. Ons portofoon verhuurassortiment bestaat uit professionele en degelijke portofoons.
Bij SDVS Telecom kunt u ook steunzenders basisposten en mobilofoons huren. Een repeater en of een steunzender geeft portofoons of mobilofoons een groter zendbereik.
Steunzenders en of repeaters kunnen door ons ingezet worden voor het gebruik bij omvangrijke evenementen, of portofoon communicatie in grote en complexe gebouwen, met bijvoorbeeld meerdere etages. Ook in bijvoorbeeld grote gebieden met met veel bebouwing, kunnen wij repeaters en steunzenders inzetten in combinatie met portofoonverhuur.
Voor de organisatie van grote buitenevenementen kunnen wij bijvoorbeeld een hele stad met de daarbijbehorende omgeving of een aantal dorpen met een repeater / steunzender van portofooncommunicatie voorzien. Als wij voor u een basispost of een steunzender geplaatst hebben, dan testen wij het portofoonbereik. Zo weet u precies of u voldoende portofoonbereik heeft. Indien nodig kunnen wij dan nog voor aanvang van een evenement aanvullende communicatieapparatuur plaatsen.

SDVS Telecom uw portofoonverhuurbedrijf voor:
Portofoon verhuur
Steunzenders voor portofoonnetwerken
Repeaters en Steunzenders voor huurportofoons
Plaatsing, aanleg, testen en service van huurportofoons en steunzenders.
CP, Meldkamer mobilofoons
Basismobilofoons
Portofoons, Mobilofoons en Megafoons
Ook voor verkoop van portofoons, mobilofoons, repeaters, steunzenders en portofoonnetwerken

SDVS Portofoonverhuur is een landelijk portofoonverhuur en servicebedrijf. Wij werken ook regionaal in de regio Noord Nederland, in de provincies: Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Groningen.

SDVS / Sandsure - Communicatie en Veiligheidsartikelen  -  Portofoon verhuur  -  EHBO - BHV - Veiligheid
Telefoon :  0521-345 834    -   
info@sdvs.nl    -    www.sdvs.nl

Disclaimer  -  Copyright ©  www.sdvs.nl / SDVS / Sandsure /. Alle rechten voorbehouden.