Home   SDVS Telecom   Portofoonverhuur   Megafoonverhuur   Mobilofoon/Steunzenderverhuur   Maatwerk   Diversen & info   Contact

SDVS Service - EHBO / BHV Veiligheidsartikelen

SDVS Telecom Portofoon verhuur en communicatie op maat
SDVS Telecom & Service levert maatwerk speciaal afgestemd op de werksituatie van de klant. Ook Voor tijdelijke projecten of extra werkzaamheden kunnen wij uw bedrijf of organisatie van portofoon of mobilofooncommunicatie voorzien. Hiervoor kunnen wij portofoons en mobilofoons uit onze verhuurpool inzetten. Tevens kunnen wij onze portofoons en mobilofoons op uw bedrijfsfrequentie programmeren. 
SDVS Telecom heeft ruime ervaring met diverse bedrijfstakken, organisaties en evenementen. Hierdoor, kan SDVS Telecom voor u, een betrouwbaar en een op maat afgestemd stabiel portofoon en/of mobilofoon verhuurnetwerk leveren. Op bijzondere en grote bouwlocaties zoals bruggen, tunnels en grote gebouwen kunnen wij op maat gemaakte communicatiemiddelen leveren zodat u toch portofoon of mobilofoon bereik heeft.
Voor grote en complexe bouwlocaties kunnen wij permanente of tijdelijke steunzenders plaatsen.
Voor bouw en aannemingsbedrijven levert SDVS Telecom diverse communicatieoplossingen voor de huurportofoons.
Er zijn vele communicatie mogelijkheden voor diverse bedrijfstakken en sectoren. Neem contact met ons op voor meer informatie en wat wij specifiek voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen. 
Voor een portofoon worden er verschillende benamingen gebruikt zoals: walkietalkie, walky talky, walkie talkies, radio, mobile-radio enz.

SDVS Portofoonverhuur werkt vanuit Dwingeloo, in de Gemeente Westerveld, provincie Drenthe. Ons bedrijf is centraal gelegen, omgeven tussen de provincies Overijssel, Groningen, Friesland en Flevoland. Door onze centrale ligging zijn wij veel actief in de regio Noord Nederland en Oost Nederland. Naast onze regionale dienstverlening, werken wij ook landelijk. Wij werken o.a. ook in de provincies: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, 
Wij verhuren tevens portofoons in de grote steden zoals:  Groningen, Assen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Voor de portofoonverhuur activiteiten hebben wij een eigen bezorg en installatieservice. 

SDVS / Sandsure - Communicatie en Veiligheidsartikelen  -  Portofoon verhuur  -  EHBO - BHV - Veiligheid
Telefoon :  0521-345 834    -   
info@sdvs.nl    -    www.sdvs.nl

Disclaimer  -  Copyright   www.sdvs.nl / SDVS / Sandsure /. Alle rechten voorbehouden.