Home   SDVS Telecom   Portofoonverhuur   Megafoonverhuur   Mobilofoon/Steunzenderverhuur   Maatwerk   Diversen & info   Contact

SDVS Service - EHBO / BHV Veiligheidsartikelen

Portofoonverhuur voor regio Assen en provincie Drenthe.
Verhuur van portofoons tijdens de zomerfeesten, vierdaagse of evenementen.
SDVS Portofoonverhuur is gevestigd in Dwingeloo, gemeente Westerveld. Door onze centrale ligging in de regio Assen, in de provincie Drenthe, zijn wij ook veel actief in Assen en omgeving. Mede door onze regionale bekendheid kunnen wij voor uw evenement in Assen of omgeving de juiste portofoon en communicatieapparatuur voor u reserveren. Vooral tijdens evenementen en grote festivals en lokale feesten worden er veel portofoons ingezet, hierdoor is er meer communicatie dan normaal op diverse mobilofoon en portofoon frequenties. Voor verhuur portofoons worden er verschillende benamingen gebruikt zoals: walkietalkie, walky talky, walkie talkies, radio, mobile-radio enz.
Voor bijvoorbeeld zomerfeesten en diverse evenementen, maken wij een aparte frequentieplanning voor de portofoonverhuur. Op deze manier kunnen wij de kans op storingen van de SDVS verhuurportofoons tot een minimum beperken. Ook voor steunzenders die ingezet worden voor grote evenementen maken wij een aangepaste frequentieplanning, voor zowel lokaal als regionaal gebruik.
De portofoons die wij verhuren kunnen wij voor u afregelen met meerdere portofoonkanalen. Heeft u een speciaal evenement, waarvoor u een groot aantal portofoonkanalen wilt gebruiken, dan is het raadzaam om dit voortijdig aan te geven. Voor specifieke toepassingen kan het noodzakelijk zijn dat wij voor u extra portofoonfrequenties moeten aanvragen. Wij adviseren dan ook om minimaal een aantal maanden voor uw evenement de portofoons te reserveren, zodat een eventuele extra frequentieaanvraag ook tijdig aan u kan worden verleend.
Heeft u tijdelijk portofoons nodig dan kunnen wij voor u een passende verhuuroplossing leveren. Ook voor aanvulling op uw eigen portofoonnetwerk kunt u bij ons portofoons huren.
Portofoons worden voornamelijk gehuurd voor: evenementen, beurzen, feesten, congressen, maar ook bijvoorbeeld voor bouwbedrijven en industrie. Onze verhuurpool bestaat uit degelijke en professionele portofoons.
SDVS Telecom service verhuurt ook basisposten, mobilofoons en steunzenders.
Voor grote evenementen, of portofooncommunicatie in een uitgestrekt of een gebied met veel bebouwing, kunnen wij steunzenders / repeaters verhuren. Een steunzender en of een repeater geeft een portofoon of een mobilofoon een groter zendbereik.
Om goed portofoonbereik te verkrijgen in bijvoorbeeld: parkeergarages, bedrijfscomplexen, beurshallen, of evenementenhallen, kan een steunzender noodzakelijk zijn.
Voor evenementen zoals; vierdaagse, wielerrondes of grote buitenevenementen is het zelfs mogelijk om een hele stad en omgeving of meerde dorpen met een steunzender van portofoonbereik te voorzien. Nadat wij een steunzender of basispost hebben geļnstalleerd verzorgen wij een portofoonbereik en ontvangsttest. op deze manier kunt u er zeker van kan zijn dat uw voor uw evenement of project overal voldoende portofoonbereik heeft.

SDVS Telecommunicatieservice uw leverancier voor:

Portofoon verhuur
Communicatienetwerken voor evenementen
Steunzenders voor portofoonnetwerken
Steunzenders voor huurportofoons
Plaatsing, aanleg, testen en service van huurportofoons en steunzenders.
CP, Meldkamer mobilofoons
Basismobilofoons
Portofoons, Mobilofoons en Megafoons
Ook voor verkoop van portofoons, mobilofoons, repeaters, steunzenders en portofoonnetwerken

SDVS Telecom en Portofoonverhuur service is gevestigd in Dwingeloo, onder Assen, centraal in de provincie Drenthe. 

Naast onze regionale dienstverlening, werken wij ook landelijk. 
Ook in de grote steden kunnen wij u van portofooncommunicatie voorzien, zoals in Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Den Haag - Zwolle en Leeuwarden. Voor de portofoonverhuur activiteiten hebben wij een eigen installatie, bezorg en ophaalservice.

SDVS / Sandsure - Communicatie en Veiligheidsartikelen  -  Portofoon verhuur  -  EHBO - BHV - Veiligheid
Telefoon :  0521-345 834    -   
info@sdvs.nl    -    www.sdvs.nl

Disclaimer  -  Copyright ©  www.sdvs.nl / SDVS / Sandsure /. Alle rechten voorbehouden.