Home   SDVS Telecom   Portofoonverhuur   Megafoonverhuur   Mobilofoon/Steunzenderverhuur   Maatwerk   Diversen & info   Contact

SDVS Service - EHBO / BHV Veiligheidsartikelen

Megafoons verkoop en verhuur - SDVS Service
Bij SDVS Telecom service kunt u megafoons huren en kopen. Megafoons zijn vaak evenals portofoons, onmisbaar in iedere BHV organisatie, maar ook voor bijvoorbeeld verkeersregelaars en evenementenorganisaties. Ook voor evenementen, markten, feesten en grote publieksbijeenkomsten, worden megafoons gebruikt.

Op deze pagina staan de meest gebruikte megafoons, voor meer informatie kunt u mailen naar info@sdvs.nl of bellen met: 0521-345834.
Wij kunnen u dan een persoonlijk en vakkundig advies geven, welke megafoons het beste bij uw bedrijfsvoering passen.

MEGAFOONS
Megafoon met handmicrofoon

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@sdvs.nl  of bellen met: 0521-345 834

Megafoon met handmicrofoon en met 25 watt vermogen.
Deze compleet uitgevoerde megafoon beschikt over een ingebouwde fluit en een sirene. ook kan de volume regeling van deze megafoon zeer eenvoudig ingesteld wodren, door een draaiknop. Deze megafoon heeft een handmicrofoon, die eenvoudig afneembaar is.
Ook beschikt deze megafoon over een handige draagriem, waardor hij zeer geschikt is voor bijvoorbeeld verkeersregelaars en mobiel gebruik. De ingebouwde 25 W versterker in deze megafoon, zorgt ervoor dat u in een groot gebied tot 1500 meter goed te horen bent. Met de ingebouwde sirene en fluit is deze megafoon zeer geschikt voor gebruik door BHV personeel, evenementenorganisaties en verkeersregelaars.
Megafoon standaard model

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@sdvs.nl  of bellen met: 0521-345 834

Megafoon met 20 watt vermogen.
Deze standaard uitgevoerde megafoon beschikt over een ingebouwde sirene, en een instelbaar volume regeling. Deze megafoon heeft een ingebouwde microfoon.
De ingebouwde 20 watt versterker in deze megafoon, zorgt ervoor dat u in een groot gebied tot 400 meter goed te horen bent. Met de ingebouwde sirene is deze megafoon zeer geschikt voor gebruik door BHV personeel, evenementen-organisaties.
SDVS levert ook huurportofoons voor diverse evenementen en bedrijfsdoeleinden, meer informatie over SDVS Portofoonverhuur is te vinden onder deze link : Portofoonverhuur
SDVS / Sandsure Veiligheid en Communicatie is gevestigd in Dwingeloo, centraal in de provincie Drenthe.
Ons bedrijf is gelegen tussen de plaatsen Assen, Meppel, Hoogeveen en Heerenveen. 
Sandsure werkt landelijk, maar ook veel in de eigen regio Noord Nederland, in de provincies Overijssel, Friesland, Flevoland, Drenthe en Groningen.

SDVS / Sandsure Veiligheid en Communicatie: het adres voor  BHV en EHBO materialen en Portofoon verhuur.

SDVS / Sandsure - Communicatie en Veiligheidsartikelen  -  Portofoon verhuur  -  EHBO - BHV - Veiligheid
Telefoon :  0521-345 834    -   
info@sdvs.nl    -    www.sdvs.nl

Disclaimer  -  Copyright   www.sdvs.nl / SDVS / Sandsure /. Alle rechten voorbehouden.