Home   SDVS Telecom   Portofoonverhuur   Megafoonverhuur   Mobilofoon/Steunzenderverhuur   Maatwerk   Diversen & info   Contact

SDVS Service - EHBO / BHV Veiligheidsartikelen

Informatiepagina SDVS Portofoonverhuur service
Het gebruik van huur portofoons, mobilofoons en steunzenders.
Als u tijdelijk portofoons bij SDVS Telecom service huurt, dan hoeft u geen zendvergunning aan te vragen. Wij beschikken over een eigen verhuurzendvergunning, de machtigingskosten zitten in het verhuurtarief inbegrepen.

Wilt u voor speciale en (langlopende) projecten portofoons huren, bijvoorbeeld voor een aantal maanden tot een of 2 jaar, dan dient u voor deze periode een aparte frequentie of meerdere frequenties aan te vragen. 
Dit kan o.a. van toepassing zijn voor bouw of aannemingsbedrijven, bij bouwprojecten met bijvoorbeeld torenkranen.
Portofoonverhuur frequenties.
De zendvergunning wordt afgegeven door Agentschap Telecom. Agentschap Telecom regelt de toewijzing van frequenties en is verantwoordelijk voor de frequentieplanning in Nederland.
Als u beschikt over en zendvergunning, dan kunt u bij grote projecten altijd extra portofoons op uw portofoonnetwerk inhuren. Wij kunnen onze verhuurportofoons dan ook op uw bedrijfsnetwerk programmeren.
Portofoonverhuur voor speciale en (langlopende) projecten.
De aanvraag voor een zendmachtiging kan SDVS Telecom voor u verzorgen. Bij nieuw of verbouwwerkzaamheden aan en in tunnels en ondergrondse bouwwerken, zoals kelders en parkeergarages, is het aan te raden om eerst een portofoon bereikstest te laten uitvoeren.
Vaak moet er voor portofoonbereik in tunnels en ondergrondsebouwwerken, extra apparatuur worden ingezet, zoals speciale antennesystemen of een steunzender.
SDVS Verhuur & Service werkt vanuit Dwingeloo, in de Gemeente Westerveld, provincie Drenthe. Ons bedrijf is centraal gelegen, omgeven tussen de provincies Overijssel, Groningen, Friesland en Flevoland. Door onze centrale ligging zijn wij voor de portofoon verhuur veel actief in de regio Noord Nederland en Oost Nederland. Naast onze regionale dienstverlening, werken wij ook landelijk. Wij werken o.a. ook in de provincies: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, 
Wij verhuren tevens portofoons in de grote steden zoals:  Groningen, Assen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Voor de portofoonverhuur activiteiten hebben wij een eigen bezorg en installatieservice. 

SDVS / Sandsure - Communicatie en Veiligheidsartikelen  -  Portofoon verhuur  -  EHBO - BHV - Veiligheid
Telefoon :  0521-345 834    -   
info@sdvs.nl    -    www.sdvs.nl

Disclaimer  -  Copyright   www.sdvs.nl / SDVS / Sandsure /. Alle rechten voorbehouden.