Home   SDVS Telecom   Portofoonverhuur   Megafoonverhuur   Mobilofoon/Steunzenderverhuur   Maatwerk   Diversen & info   Contact

SDVS Service - EHBO / BHV Veiligheidsartikelen

Portofoon verhuur voor evenementen, feesten, horeca enz.
SDVS Portofoonverhuur levert evenementen portofoons en communicatie.
Ieder evenement, van muziekfestival tot wandel of sportevenement, vraagt om een andere portofooncommunicatie voorziening.
Bij horecagelegenheden en kleine evenementen worden vaak een gering aantal portofoonkanalen gebruikt.
Bij grote evenementen en zoals grote muziekfestivals, vierdaagse en sportevenementen, worden vaak meerdere portofoon frequenties en kanalen gebruikt.

SDVS Evenementen Portofoonverhuur

Portofoonverhuur en portofooncommunicatie bij evenementen is precisiewerk. het is uiterst belangrijk dat alle medewerkers van een evenement probleemloos en zonder storingen met elkaar via een portofoon of mobilofoon kunnen communiceren. Na iedere portofoonverhuur aanvraag nemen wij met de opdrachtgever of organisatie de aanvraag door en adviseren wij welke communicatieapparatuur het beste kan worden gebruikt.
Voor grote evenementen, portofooncommunicatie in grote gebouwen en tussen dichte bebouwing, kan het noodzakelijk zijn dat er steunzenders en/of repeaters moeten worden geplaatst. Op deze manier is het vaak mogelijk om toch in alle uithoeken voederende portofoonbereik te kunnen verkrijgen. Dit is met name het geval bij uitgestrekte evenementen, zoals; marathons wielerevenementen of loop en vierdaagse evenementen en in beurshallen. Nadat wij een steunzender of basispost hebben geļnstalleerd verzorgen wij een portofoonbereik en ontvangsttest. Op deze manier weet u zeker of uw evenement of project voldoende portofoonbereik heeft.
Ook voor aanvulling op uw eigen portofoons kunt u bij ons ook extra portofoons huren. Voor een portofoon zijn er verschillende benamingen zoals: walkietalkie, walky talky, walkie talkies, radio, mobile-radio enz.
Portofoons worden voornamelijk gehuurd voor: evenementen, beurzen, concerten, feesten, congressen, maar ook bijvoorbeeld voor bouwbedrijven en industrie. Onze verhuurpool bestaat uit professionele en degelijke portofoons. Onze huurportofoons kunnen wij uiteraard ook voorzien van handmicrofoons en bijbehorende oortjes. (security oortjes).
SDVS Evenementen communicatie verhuur voor:
Centralepost - basis en meldkamer mobilofoons.
Portofoonverhuur.
Communicatienetwerken voor evenementen.
Steunzenders voor huurportofoons.
Portofoonaccessoires, oortjes, en handmicrofoons.
Plaatsing, aanleg, testen en service van huurportofoons en steunzenders.
Portofoons, Mobilofoons en Megafoons.

Portofoon communicatie voor evenementen medewerkers:
Evenementen organisatie.
Beveiliging / Security.
Brandwachten
EHBO diensten.
Verkeersregelaars.
Catering.

SDVS Portofoonverhuur werkt vanuit plaats Dwingeloo, in de Gemeente Westerveld, provincie Drenthe. Ons bedrijf is centraal gelegen, omgeven tussen de provincies Overijssel, Groningen, Friesland en Flevoland. Door onze centrale ligging zijn wij veel actief in de regio Noord Nederland en Oost Nederland. Naast onze regionale dienstverlening, werken wij ook landelijk. Onze portofoonverhuur diensten verzorgen wij ook o.a. ook in de provincies: Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland en natuurlijk ook in veel grote steden zoals:  Groningen, Assen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Voor de portofoon en communicatie verhuur hebben wij een eigen installatie en bezorgservice.

SDVS / Sandsure - Communicatie en Veiligheidsartikelen  -  Portofoon verhuur  -  EHBO - BHV - Veiligheid
Telefoon :  0521-345 834    -   
info@sdvs.nl    -    www.sdvs.nl

Disclaimer  -  Copyright ©  www.sdvs.nl / SDVS / Sandsure /. Alle rechten voorbehouden.